PRO + Center ASP

Renault, ki je številka 1 na trgu gospodarskih vozil v Evropi že od leta 1998 in ki je imel ob koncu leta 2010 15,9 % tržnega deleža, nadaljuje svojo strategijo prodaje profesionalnim kupcem z lansiranjem projekta Renault PRO+ v 20 državah po vsem svetu.

Projekt Renault PRO+,  predstavlja nov Renaultov koncept aktivnosti prodaje in servisiranja lahkih gospodarskih vozil. Storitve, ki jih projekt ponuja so v prvi vrsti namenjene podjetnikom, še posebej tistim, katerih posel je vezan na transport.

Za profesionalne kupce je namreč vozilo delovno orodje v službi njihove dejavnosti, in servisno prodajna mreža, ki opravlja njegovo vzdrževanje, mora ustrezati visokim zahtevam glede kakovosti storitev.

Renault Pro+ prinaša profesionalnim kupcem celovit odgovor, »po meri« zahtev njihove stroke:

  • Strokovnost specializiranega prodajnega in poprodajnega osebja, ki svoje komercialno in tehnično    znanje bogati s konstantnimi programi izobraževanja pri proizvajalcu.
  • Prepoznavnost proizvodov za profesionalno rabo iz palete Renault, vključno s predelanimi vozili.
  • Dosegljivost, ne le zaradi razvejanosti mreže Renault, pač pa tudi zaradi tega, ker so na enem mestu zbrane vse storitve, ki so povezane s profesionalno rabo avtomobila: nakup novih ali rabljenih vozil, dodatna oprema in posebne razporeditve, predelave, financiranje, pogodbe o vzdrževanju ali mobilnosti, najem ...
  • Proaktivnost: zaradi prilagodljive organizacije, zaradi orodij in opreme, prilagojene furgonom do 5 t,  ki omogoča hiter sprejem vaših vozil in nadaljevanje vašega dela v kratkem roku, ki je napovedan in spoštovan.
  • Dobičkonosnost zaradi odgovorov na zahteve različnih poklicev: Renault PRO+ vam omogoča, da kar največ svojega časa posvetite opravljanju svoje dejavnosti.

DOBRODOŠLI V PRO + CENTRU pri ASP d.o.o.

   
   
   
   


ASP d.o.o. ©1935-2019
121094
Na spletnih straneh ASP.si uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Več o...