Dodatna oprema

V oddelku Renault Boutique ali Nissan Shop and Accessories imate možnost popolnoma opremiti vozilo, pa tudi za vašo osebno uporabo se najde marsikaj koristnega. Naj vam najprej naštejemo nekaj izdelkov iz naše pestre ponudbe za vaše vozilo: - aluminijasta platišča in pnevmatike - strešni prtljažniki, kovčki, nosilci koles in smuči - homologirane vlečne kljuke - satelitske navigacije znamke Garmin in Sony - oprema za prostoročno telefoniranje - avtoradiji, zvočniki, mp3 in DVD predvajalniki, iPOD vmesniki - korita prtljažnika in avtopreproge - mreže za psa in prtljago - športni dodatki (spojlerji, izpušni lonci, vzmeti,...) - snežne verige - kozmetika za nego vozila (šamponi, polirne paste, različni spreji za čiščenje armature, sedežev, platišč, odstranjevalci mrčesa in smole,...) To je samo nekaj izmed najbolj prodajanega asortimana naštetih izdelkov. Praktično ni stvari, ki je ne bi bilo mogoče kupiti v naši trgovini za vaše vozilo. Kot že omenjeno prej, pa se najde tudi za vas veliko izdelkov, bodisi za osebno uporabo ali le kot darilo in sicer: - pester izbor kolekcije izdelkov F1 Sport - tekstilni izdelki (majice, hlače, jakne, kape,...) - potovalke, nahrbtniki - ročne ure - skodelice - pisala - obeski za ključe - miniature avtomobilčkov V veliki meri so izdelki na zalogi. Za brezplačen katalog pošljite zahtevo na servis@asp.si .

 

  

  

 
     

 

       
       
     

 

 

 

  • NISSAN

 

Smo pooblaščeni prodajalec izpušnih sistemov Akrapovič. Podjetje Akrapovič je proizvajalec vrhunskih izpušnih sistemov za motocikle in športne avtomobile ter karbonskih delov.

Kontakt :
Miha Primožič 041 323 911
vodja poprodaje
servis@asp.si 
 
 
 
 
ASP d.o.o. ©1935-2021
121094
Na spletnih straneh ASP.si uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Več o...