Dacia garancija

GARANCIJA VOZIL DACIA

Robustnost je značilna za vozila znamke Dacia, zato lahko izpolnijo vse zahteve kupcev. Njihovo podvozje je kos vsem vrstam cestišč. Dacia vam ponuja dovršeno ponudbo motorjev in preizkušeno varnostno opremo, ki je plod strokovnega znanja Skupine Renault. Pri snovanju modelov Dacia nas vodi potreba po zanesljivosti, po kateri znamka slovi. Vozila se odlikujejo tudi po nizkih stroških vzdrževanja in popravil.

Zaradi vseh teh dejstev imajo vsa vozila Dacia 3-letno garancijo proizvajalca ali  100.000 prevoženih kilometrov (glede na to, kateri pogoj je prej izpolnjen).

Vozite brezskrbno!

PODALJŠANO JAMSTVO

Pogodba Podaljšanega jamstva vam v 5 letih ali do 100.000** prevoženih kilometrov daje pravico do zamenjave ali popravila okvarjenih mehanskih, elektronskih in električnih avtomobilskih delov  (vključno z opravljenim delom) razen stroškov vzdrževanja in stroškov, ki so posledica običajne obrabe*. Pogodba daje tudi pravico do brezplačne pomoči na cesti 24 ur na dan, 7 dni v tednu*.

Pogodbo Podaljšanega jamstva Dacia je treba skleniti v 12 mesecih po datumu nakupa vozila. Storitve iz pogodbe pa se izvajajo po poteku redne garancije proizvajalca, se pravi po poteku 36 mesecev od datuma prve registracije, ki je vpisan v prometno dovoljenje vozila.

Pogodba Podaljšanega jamstva Dacia povečuje vrednost vašega vozila pri nadaljnji prodaji in je prenosljiva na novega lastnika.

 * Glejte splošne pogoje pogodbe, ki je na voljo pri vašem pooblaščenem prodajalcu.

** Pogodba Podaljšanega jamstva Dacia se zaključi, ko nastopi prvi od dveh pogojev; čas se šteje od datuma nakupa novega vozila, kilometri pa začnejo teči od 0 km.

 

ASP d.o.o. ©1935-2021
121094
Na spletnih straneh ASP.si uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Več o...