Športno poletje

Športno poletje z Markom Miličem

Že veste, kje in kako boste preživeli poletne šolske počitnice? Bi jih radi preživeli v družbi človeka, ki je kot prvi na svetu preskočil avto in zabil koš ali morda v družbi prvega Slovenca, ki je zaigral v košarkarski ligi NBA? Seveda je to le ena oseba, en in edini Marko Milič – Milko, ki se s svojimi športnimi tabori po dveh letih ponovno vrača v Kranjsko Goro. V kraj, na katerega mnoge otroke vežejo lepi spomini, ko so skupaj s košarkarskim zvezdnikom zabijali koše, hodili na izlete, se smejali, veliko naučili in kdaj uganjali tudi norčije.

Zelo sem vesel, da se, z dopolnjeno ekipo preteklih let, vračamo v Kranjsko Goro, kjer je naš športni tabor pred leti ugledal luč sveta in tudi odlično zaživel. Kot pripravo na naše poletno druženje začenjamo z našo internetno stranjo, kjer boste lahko izvedeli koristne informacije in tudi vi delili občutke ter spomine preteklih let,“ je povedal Marko Milič, ki trenutno uspešno igra in trga koše v Italiji. V Kranjski Gori pa medtem ekipa skrbno pripravlja program za tabore, ki bodo v letošnjem letu ponujali še več in otrok zagotovo ne bodo pustili ravnodušnih. Tudi tokrat bodo otroci od 8. do 14. leta lahko sodelovali v dveh vadbenih taborih pod budnim očesom vrhunskih inštruktorjev, animatorjev in samega Marka Miliča. Na prvo mesto smo postavili zabavo in kakovostno preživljanje prostega časa, šele na drugem mestu otroke čaka športni vadbeni ‘dril’. Udeležence tabora pa bodo obiskali tudi posebni gosti, katerih imena zaenkrat še ostajajo skrivnost.

Marko vam, do snidenja zadnji teden junija in prvi teden julija, še sporoča: „Komaj čakam, da se poleti dobimo. Mogoče boste na začetku jokali, ko se boste poslavljali od mamic, ampak mi se bomo vsak dan trudili, da boste jokali tudi, ko bo treba domov, ker bo konec tabora. Ne pozabite, da je vse samo igra!“

 

Marko se vozi z našim vozilom NISSAN JUKE

Ekipa taborov Marka Miliča je pred kratkim dobila prav posebnega lepotca, avto Nissan Juke, ki nam ga je podarila avtohiša ASP, avtohiša z najdaljšo tradicijo na Gorenjskem. Da se bomo lahko čim bolj varno vozili na obiske v osnovne šole, kjer bo Marko predstavljal svoje tabore in da bomo tudi v Kranjski Gori hitri ter varni bo od zdaj naprej skrbel Juke, ki s svojim crossover in energično športnim stilom uteleša ulično robustno moč, značilno za vozila SUV, in dinamično obliko kompaktnega športnika. Z visoko bočno linijo in kolesnimi loki, prepoznavnim dizajnom prednjih in zadnjih luči, visoko ukrivljenim vetrobranskim steklom ter zajetnimi športnimi kolesi, je pravi lepotec med vozili na cesti.

Več informacij dobite na www.milko.si

PRIJAVI SE NA NEPOZABNI ŠPORTNI TABOR

ASP d.o.o. ©1935-2020
121094
Na spletnih straneh ASP.si uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Več o...