Opremljanje enot

SILE ZA ZAŠČITO, REŠEVANJE IN POMOČ

Službe za zaščito, reševanje in pomoč so razpoložljive človeške zmogljivosti društev, gospodarskih družb, zavodov ali lokalnih skupnosti,države ali drugih organizacij, ki so namenjene zaščiti, reševanju in pomoči ob naravni in drugi nesreči. Službe za zaščito, reševanje in pomoč organizirajo lokalne skupnosti, država ter določene gospodarske družbe. Lokalne skupnosti in država organizirajo svoje sile glede na ogroženost njihovega območja, gospodarske družbe, zavodi in druge organizacije pa glede na tveganje v dejavnosti, ki jo opravljajo.

Izvajalci nalog zaščite, reševanja in pomoči ob naravnih in drugih nesrečah so, največ primerih prostovoljci ki svoje delo opravljajo brezplačno. S svojim strokovnim znanjem in profesionalnim pristopom so opravili že veliko dobrega dela. Strokovno znanja neprestano nadgrajujejo na usposabljanjih, vedar žal samo znanje ni vse, za svoje delovanje potrebujejo kvalitetno opremo in funkcionalna in zmogljiva vozila. Ker pa je omenjena oprema velik finančni zalogaj za te organizacije, smo se v našem podjetju ASP d.o.o. odločili, da jim mi pomagamo in jim s svojim strokovnim znanjem pomagamo pri izbiri pravega vozila, vozilo opremimo in poskrbimo za predelavo v specialna vozila, kar pa je najbolj pomembno poskrbimo in pripravimo ugodno ceno.

Veseli smo, da lahko tudi mi pomagamo in prispevamo svoj delež pomoči pri tako pomembnem delu. Veseli nas sodelovanje z organizacijam, ki nesebično pomagajo ljudem v nesreči.

Smo ponosni opremljevalec služb za zaščito,reševanje in pomoč.

Enote, ki so se opremile pri nas:

PGD LESCE PGD PODNART  PGD VISOKO MILJE
PGD KRIŽ

PGD SELA pri KAMNIKU

PGD PODBREZJE


 PGD RADOVLJICA  PGD RADOVLJICA - PARAMEDIC
 PGD RADOVLJICA
GRS KRANJSKA GORA GRS CELJE GRS TRŽIČ
GRS KAMNIK GRS KOROŠKA GRS
ASP d.o.o. ©1935-2021
121094
Na spletnih straneh ASP.si uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Več o...